Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
Header
Sygehus LillebæltpilPatienterpilPatient i VejlepilParkering ved Vejle Sygehus

Parkering ved Vejle Sygehus

Der er tre timers gratis parkering ved sygehuset i Vejle. Derfor skal du fremover huske at stille p-skiven, når du skal ind på sygehuset.

Der er også mulighed for at parkere i længere tid, hvis du skal til en behandling eller undersøgelse, som forventes at vare mere end tre timer. Så skal du blot registrere dig eller bede om en parkeringstilladelse. Herunder kan du læse mere om, hvordan du gør.

 

Parkeringsregler for Vejle Sygehus
 
 

Sådan gør du

Når du har parkeret ved sygehuset stiller du p-skiven. Der er 3 timers gratis parkering.

Hvis du skal til en behandling eller undersøgelse, som forventes at vare mere end 3 timer, har du flere muligheder for at registrere dig og få tilladelse til at parkere længere end 3 timer:

 

1. Du kan få en parkeringstilladelse ved at udfylde en elektronisk bestilling via dette link:

 

Klik her for at bestille p-tilladelse til Kolding Sygehus

For at bestille en parkeringstilladelse, skal du klikke på linket og logge ind med NemID. Derefter kommer du til en formular, som du skal udfylde. Husk at vælge parkering ved Vejle Sygehus.

Din registrering behandles i Patient- og Servicesekretariatets åbningstid, som er mandag-torsdag kl. 8.00 - 15.00 og fredag kl. 8.00 - 13.00.

Hvis du har registreret parkering uden for vores åbningstid og skal parkere, inden vi åbner igen, skal du registrere din parkering på telefon 76 36 33 55 eller 76 36 33 56.

2. Du kan registrere din parkering, udover de 3 timer, på Q-Parks parkeringsstandere inde på sygehuset. Der står blandt andet en i sygehusets forhal.

3. Du er også velkommen til at ringe til Patient- og Servicesekretariatet på telefon 76 36 33 55 eller 76 36 33 56. Vi sørger for, at din bil bliver registreret i Q-Parks parkeringssystem, og du undgår at skulle tænke yderligere på parkering.

Som patient eller pårørende med ærinde på sygehuset kan du altså fortsat parkere tæt på sygehuset, så længe du har brug for det. Du skal blot huske at registrere dig.

Hvis du som patient eller pårørende alligevel skulle få en parkeringsafgift i forbindelse med en behandling eller et besøg på sygehuset, kan du kontakte receptionen i forhallen eller vores Patient- og Servicesekretariat. Så undersøger vi, om vi kan annullere p-afgiften. Der vil sammen med p-afgiften ligge information om, hvordan du gør.

 

Opladning af el-biler

Hvis du har en el-bil, har du mulighed for at oplade den på sygehusenes parkering. Læs om sygehusenes ladestandere til elbiler.


Siden er sidst opdateret 20-01-2020.
Kontakt: Organkirurgisk Afdeling K - Svendborg SygehusSygehus Lillebælt | Telefon 76 36 20 00 | Send sikker e-mail til Sygehus Lillebælt