Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
Header

Connie Timmermann

Connie Timmermann

Postdoc
Connie Timmermann
Enhed for sundhedstjenesteforskning, Center Sygehus Lillebælt

 

E-mail: Connie.timmermann@rsyd,dk

 

 

Postdoc. projekt


Kommunikation om eksistentielle forhold - et mixed method studie af udbyttet af en ”blended-learning intervention” for sundhedsprofessionelle i hospitalsregi.

 

Projektbeskrivelse


”Blended-learning” interventionen vil bestå af en kursusdel og en e-platform, som skal benyttes i samspil med hinanden før- under- og efter kursusforløbet. Indholdet på e-platformen kommer hovedsageligt til at bestå af øvelses- og refleksionsvideoer, der skal kunne bruges som både: 1) indledende refleksionsmateriale før kursusstart, 2) til brug i selve kurserne, 3) øvelsesmateriale mellem kursusdagene og 4) som ”Brush-up” efter kurserne. Det tilstræbes, at øvelses- og videomaterialet bliver så generisk, at det vil kunne benyttes i multiple settings i hospitalsregi samt Almen Praksis. Forskningsprojektet er målrettet læger, sygeplejersker, fysioterapeuter og kiropraktorer i klinisk praksis i hospitalsregi. 

Det overordnede formål med dette forskningsprojekt er at skabe grundlag for implementeringen af et evidensbaseret ”blended-learning” kommunikationskursus omkring ”eksistentiel kommunikation” på SLB. Det konkrete formålet er at styrke kommunikationen om eksistentielle forhold af betydning for patienter og deres pårørende.
 

Interventionen undersøges i et kvalitativt og kvantitativt pre- og post design med inddragelse af antropologisk feltarbejde inkluderende interview og observationer samt self-efficacy spørgeskemaer.


Forskningsprojektet er et samarbejdsprojekts med Forskningsenheden for Almen Praksis, SDU og Region Syd e-læring samt en del af EU projektet Prometheus.
 

Projektperiode


1. januar 2017 til 31.december 2019

 

Mentor


Jette Ammentorp, professor og forskningsleder, IRS/SDU.

 

Publikationer og aktiviteter


Se link til Connie Timmermann's publikationer m.v. på SDU.dk - link

 


Siden er sidst opdateret 15-11-2017.
Kontakt: admtdaSygehus Lillebælt | Telefon 76 36 20 00 | Send sikker e-mail til Sygehus Lillebælt