Dette er tekstversionen af Sygehus Lillebælt
Klik her for at komme til den grafiske version af Sygehus Lillebælt

Om sitet - Læs op - Sitemap


Sygehus Lillebælt

Abonner på nyheder Abonner på nyheder fra Sygehus Lillebælt som RSS

Eventuel konflikt

Dele af Sygehus Lillebælt forventes at blive ramt ved en eventuel konflikt (strejke og lockout).

Vi vil løbende opdatere med informationer om berørte afdelinger, hvordan du skal forholde dig som patient, hvilke rettigheder du har, hvis din aftale bliver aflyst, hvordan du kommer i kontakt med afdelingerne osv.

Læs mere på www.sygehuslillebaelt.dk/konflikt

Specialisterne samler sig om patienten
10. april 2018
Hudkræft er den kræftsygdom, der rammer flest patienter. Den betegnes ofte som fredelig, fordi den vokser langsomt og ikke spreder sig, men ubehandlet kan den blive næsten invaliderende, fordi den ofte sidder i ansigtet og kan ødelægge øjne, næse og læber. Som noget helt særligt kommer patienter med hudkræft på Vejle Sygehus ind og møder flere speciallæger på én gang i de såkaldte multidisciplinære teams.
Læs mere
Rygcenter Syddanmark øger fokus på abstinenser efter brug af stærk smertestillende medicin
10. april 2018
En langt større andel patienter end hidtil antaget får abstinenser ved ophør med den smertestillende medicin de har fået i forbindelse med deres operationer. Derfor sætter Rygcenter Syddanmark nu fokus på emnet.
Læs mere
Opkald giver efterlevende ro i sindet
27. marts 2018
At blive ladt alene tilbage, når et familiemedlem dør, er svært. Derfor ringer sygeplejerskerne fra Organkirurgisk Sengeafsnit på Vejle Sygehus nu til de efterlevende pårørende for at følge op og høre, hvordan de har det.
Læs mere

 


Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk